Om Stödstrumpan

Välkommen till Stödstrumpan.se Vi erbjuder färgglada, snygga och kända kvalitetsvarumärken till marknadens absolut bästa priser. Alla våra produkter är testade och håller hög kvalitet så att du som kund alltid skall bli nöjd. Våra stödstrumpor hjälper till att öka blodcirkulationen och motverkar svullna och värkande ben. Du kommer att känna dig piggare, mer energifylld och orkar mer. Våra moderna stödstrumpor är snygga, med härliga motiv och mönster, och vi arbetar ständigt med att ta fram ny läcker och färgglad design. Vi har flera återkommande kunder, inom sjukvårdvård och omsorg, vilket vi ser som ett erkännande av våra produkter.

Stödstrumpor och kompressionsstrumpor inte samma sak

Det är inte ovanligt att folk kallar medicinska kompressionsstrumpor för “stödstrumpor”. Detta är inte korrekt då de båda produkterna skiljer sig åt på flera sätt. Medicinska kompressionsstrumpor: är ett medicinskt hjälpmedel som ordineras av vårdpersonal. Kompressionen definieras noggrant med s.k. kompressionsklasser. Stödstrumpor: är endast till för personer med friska vener. Stödstrumpor har ingen kontrollerad kompressionsklass, de är inte medicinskt kontrollerade. Vilken storlek man ska ha på strumpan beror i regel på vilken skostorlek man har.

Trygghet!

Vi lagerhåller alla varor och kan därför leverera snabbt, inom 1-3 dagar.
Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, epost eller chat på Whatsapp. Allt för att du skall känna dig trygg med att du gör ett bra köp.

Vi har pålitliga samarbetspartner när det gäller transporter och betalningar: Postnord, Klarna, Visa och Mastercard.

Vi välkomnar dig som kund och vi hoppas att du hittar det du söker i vår webbutik.

Stödstrumpan.se

Crowdgroup AB
Venusvägen 14
132 44 Saltsjö-Boo Sweden
Orgnummer: SE559154340901

 

Här hittar ni alla våra stödstrumpor.

×