Om Stödstrumpan.se

Välkommen till oss

Stödstrumpan.se säljer  i dagsläget färgglada ,snygga, kända kvalitets varumärken via nätet till marknadens bästa priser.

Vårt  mål och vision  är att du som kund ska hitta passande stödstrumpor och få en härlig känsla av att vara frisk o välmående.

Alla våra produkter är testade och noggrant utvalda för att hålla hög kvalitet för att du som kund alltid skall bli nöjd med våra produkter.

Stödstrumpor ska inte vara tråkiga därför letar vi ständigt efter nya leverantörer som kan producera färgglada, snygga och spännande motiv/mönster som vi erbjuder dig på stödstrumpan.se

Stödstrumpor är inte bara till för att lindra åkommor av olika karaktär utan bör användas av oss alla gammal som ung för att förebygga och minska svullnaden i benen,,förhindra åderbråck, öka blodflödet i benen vilket ökar syresättningen till musklerna och får våra ben att känna sig piggare.

Trygghet!

Är för vår del, att när du som kund handlar av oss känner att du är nöjd med ditt köp, därför har vi ett eget lager där vi lagerhåller alla de varor som vi säljer, du som kund skall ha snabb leverans( 1-3 dagar) och förstklassig service när du kontaktar oss.

Vi erbjuder alla våra kunder service över telefon, epost eller chat på Whatsapp allt för att du som kund skall känna dig trygg med att du gör ett bra köp.

Vi väljer pålitliga samarbetspartner gällande transport och betalningar så som postnord,klarna,Visa och Mastercard.

Vi välkomnar dig som kund och vi hoppas att du hittar det du söker i vår webbutik.

Tack för att du väljer stödstrumpan.se

Företagsuppgifter och adress till vårt huvudkontor.

Crowdgroup AB

Venusvägen 14

132 44 Saltsjö-Boo Sweden

Orgnummer: SE559154340901